| Autor: | Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska, Ewa Sypnik-Pogorzelska |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
| ISBN: | 9788381517942 |
| Numer wydania: | 1 |
| Data premiery: | 2023-10-20 |
| Format: | 235mm x 165mm |
| Ilość stron: | 192 |
Kuchnia wegańska na cztery pory roku wyd. 2023
Kuchnia wegańska na cztery pory roku wyd. 2023 , Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska, Ewa Sypnik-Pogorzelska
Dieta wegańska wcale nie musi być jednostajna. Wystarczy, że odkryjesz bogactwo darów każdej z pór roku. Wiosenne warzywa liściaste, letnie zioła, jesienne owoce, zimowe bulwy... Matka Natura dba o różnorodność naszego jadłospisu. Wystarczy tylko wyczuć jej rytm. Sezonowość to klucz do prawidłowo zbilansowanej diety. Warto zwracać na nią uwagę przy robieniu zakupów. Dzięki temu mamy szansę na zdrowsze życie i wspomagamy lokalnych wytwórców. Dzięki tej książce dowiesz się, jak tego dokonać. Znajdziesz tu informacje o: – korzyściach płynących ze stosowania diety wegańskiej, – makro- i mikroskładnikach w żywieniu weganina, – źródłach białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów, – składnikach niedoborowych w diecie wegańskiej i sposobach ich uzupełnienia oraz przepisy na wyjątkowe wegańskie dania z uwzględnieniem produktów sezonowych. Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to dyplomowane dietetyczki z powołaniem i założycielki Poradni Dietetycznej Dietosfera. Autorki licznych książek i artykułów. Występowały w programach poradnikowych i lifestylowych dla telewizji Kuchnia+, Polsat i TVN.
Wydawnictwo RM
Mińska 25
03-808 Warszawa
Polska
| DPD Pickup punkt odbioru/ automat paczkowy | od 9.99 zł |
| InPost Paczkomat 24/7 | od 13 zł |
| Kurier DPD | od 14 zł |
| Kurier Inpost | od 14 zł |
| Punkt DHL Parcelshop | od 14 zł |
| Firma kurierska | od 14 zł |
| Firma kurierska DHL | od 14 zł |
| Darmowa dostawa | od 159 zł |
Brak ocen.
Bądź pierwszy i dodaj opinię.